Haarlem, the Netherlands
+31 (0)23 208 40 13
info@dermatools.nl

SERVICE & ADVIES

Leverancier van High-end praktijk apparatuur & Beauty producten.

Onderhoud Het is zeer van belang om je behandelapparatuur goed te onderhouden. Zo voorkom je onnodige storingen of defecten in het apparatuur. Ons advies is om een keer per 2 jaar een onderhoudsbeurt bij ons te laten uitvoeren. De kosten van een onderhoudsbeurt voor machines en apparatuur zijn €279,- Wordt het apparatuur zeer intensief gebruikt, adviseren wij het apparatuur van een jaarlijkse onderhoudsbeurt te voorzien.
CED3BDC7-BF36-48CB-9763-40F2A2981133-1024x576-2 Eigen service monteurs Dermatools heeft een team eigen service monteurs, er wordt dus niet gewerkt met een extern bedrijf. Je hebt direct contact met onze eigen service dienst die alles weten van de machines. Kosten voor een reparatie zullen wij ten alle tijden vooraf met je bespreken indien je akkoord gaat zullen wij pas overgaan tot reparatie. Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsbeurt:
  • Algehele analyse
  • Vervangen van het waterfilter
  • Intern spoelen van de waterleidingen handstuk(ken)
  • Doormeten van de modules
  • Stofvrij maken van printplaten en ventilatoren
  • Testen van de puls energie
  • Kalibratie van apparatuur
  • Vervangen van gedemineraliseerd water
  • Algehele schoonmaak van de machine
ApparaatFlitslamp vervangenHandstuk vervangen
Diode Lumi ICE laser:N.V.T.Na c.a. 30 miljoen flitsen
Pico Laser:N.V.T.Na c.a. 3 miljoen flitsen
EMShaperN.V.T.N.V.T.
Pico Carbon smlN.V.TNa c.a. 1 miljoen flitsen
Reparatie In het uitzonderlijke geval dat je een probleem ondervindt met een apparaat dat bij ons is aangeschaft kun je direct telefonisch contact met onze eigen service monteurs opnemen, wellicht kunnen wij het probleem telefonisch met je oplossen. Zodra er een defect is aan je behandelapparatuur zullen wij altijd proberen binnen 24 uur een afspraak met je maken zodat de monteur het probleem kan onderzoeken. Voorrijkosten onderzoek of reparatie aan eigen praktijk of bedrijfsadres binnen Nederland €75,- exl btw Woont u buiten Nederland? Dan zijn deze kosten op aanvraag. Wordt uw apparatuur opgehaald voor onderzoek reparatie of onderhoud? Dan rekenen wij altijd ophaal / transportkosten van €129,- exl. btw per afspraak ( binnen 30km ) . Deze kosten zijn onderdeel van het eigen risico, en zijn de verantwoordelijkheid van de koper. Buiten Nederland of voor locaties boven de 30 km bedraagt het ophaal tarief voor apparatuur €199,- exclusief btw. afhankelijk van het aantal kilometers. Service telefoon: +316 28 09 86 54 Service email: service@dermatools.nl
error: Content is protected !!