Haarlem, the Netherlands
+31 (0)23 208 40 13
info@dermatools.nl

MESO SKINFIX® RF MICRONEEDLING

Leverancier van High-end praktijk apparatuur & Beauty producten.

Meso SkinFix

De Meso SkinFix®️ RF is een wetenschappelijk erkend en veilige techniek voor huidverjonging verstrakking en verbetering van de huid structuur.

Het gaat hier met name om de gecontroleerde micro-needling techniek in combinatie met RF (Radio Frequentie energie).
Het grote voordeel van deze super combinatie is een snellere stimulatie van collageen en elastine.


Deze twee methoden richten zich op hetzelfde doel. Hierdoor versterken zij elkaar en is er sneller resultaat zichtbaar. RF-energie zorgt voor een optimaal resultaat en snelle genezing.
Omdat de micro-naalden van de SkinFix®️ zijn geïsoleerd, zorgt dit ervoor dat de naalden bipolaire energie diep in de dermis instralen zonder de opperhuid te beschadigen. Deze nieuwe techniek is dus veilig voor alle huidtypen.


De RF-energie creëert fractionele elektrocoagulatie in de dermis, waardoor de wondgenezing sneller op gang komt. Dit stimuleert de productie van collageen en elastine onmiddellijk en sneller dan bij voorgaande soortgelijke technieken.
Niet alleen stimuleert het de productie van collageen, maar het remt ook talgproductie af zodat acné verminderd en ook minder snel zal ontstaan.


De behandeling wordt als minder pijnlijk ervaren en de hersteltijd is bovendien korter dan bij de veel gebruikte huidige technieken. Tevens kan de behandeling worden toegepast in zowel winter als zomer.
Bovendien is het werken met vloeistoffen tijdens de behandelingen overbodig.
In de uitgebreide opleiding met de Meso SkinFix®️ vertellen wij je alles over de specifieke nazorg, welke speciaal zijn aangepast op deze behandeling om het resultaat nog verder te optimaliseren.


De nieuwe Meso apparatuur is o.a. geschikt voor het behandelen van:


– Verstrakking/verjonging van de huid
– Littekens, Acne littekens
– Striae
– Meso hair / Haargroei stimulatie
– Huidverbetering

Shop de Meso SkinFix
cropped-cropped-cropped-thumbnail_F26C1CBF-EC2A-4546-9B79-C3D7B7F29606.jpg
SKINFIX COPYR
error: Content is protected !!