Haarlem, the Netherlands
+31 (0)23 208 40 13
info@dermatools.nl

EMSHAPER PRO

Leverancier van High-end praktijk apparatuur & Beauty producten.

DE KRACHT VAN EMS

EMSHAPER PRO

Wij begrijpen dat jouw streven naar het verhogen van omzet en het aantrekken van nieuwe klanten hand in hand gaat met het bieden van innovatieve oplossingen.

Daarom presenteren we met enthousiasme de EMShaper – niet alleen een lichaamsvormende innovatie, maar ook een krachtig instrument voor spieropbouw en diastase herstel!

De Kracht van EMS (Electro Muscle Stimulation):
EMS is geen toekomstmuziek, maar een bewezen technologie die zichzelf heeft bewezen in klinische studies.

De EMShaper levert 20.000 spiercontracties in één sessie, waardoor het lijkt alsof ze urenlang intensief hebben getraind.
Het resultaat? Snellere en effectievere spieropbouw.

 Doelgericht voor Probleemgebieden:
Wat de EMShaper onderscheidt, is de focus op specifieke probleemgebieden zoals buikspieren, billen, armen, kuiten en dijen. Voor jouw klanten betekent dit gerichte resultaten, vooral op gebieden waar traditionele oefeningen soms tekortschieten.

 Diastase Herstel:
Specifiek voor jouw klanten die moeders zijn geworden, biedt de EMShaper een doeltreffende oplossing voor diastase recti, de scheiding van de buikspieren tijdens en na de zwangerschap.

Met gecontroleerde en specifieke EMS-impulsen kunnen jouw klanten werken aan het herstel van hun buikspieren, wat een uniek verkoopargument kan zijn voor jouw salon of kliniek!


 Exclusieve Kansen voor Jouw Bedrijf:
Om jou te ondersteunen in het optimaliseren van de EMShaper in jouw salon of kliniek, bieden wij een exclusieve privé cursus aan. Leer hoe je de EMShaper kunt positioneren als een integraal onderdeel van spieropbouw en diastase herstel, en ontdek marketingstrategieën om jouw bedrijf te laten bloeien.


Wat onze privé cursus biedt:
Spieropbouw en diastase expertise: In onze zeer uitgebreide prive training krijg diepgaand inzicht in hoe de EMShaper kan worden toegepast voor maximale spieropbouw en diastase herstel.

SHOP DE EMSHAPER PRO
Cropped Cropped Emshaper Pro 4.png
Cropped Cropped Emshaper Pro 5.png
Cropped Cropped Emshaper Pro 3.png
error: Content is protected !!